Pilehegn fra Plus – lamelhegn

Pileflet hegn fra plus

Pileflet hegn eller pilehegn bliver fremstillet i et naturligt materiale til dem, som godt kan lide skov og natur. Pilehegn falder ind i naturen med sine pæne farver. Der vil altid være forskel på de enkelte pileflet hegn både i farve og størrelse – dette er blot det som gør pilehegnet charmerende, naturligt og yderst populært.

Vi har samlet et stort sortiment af pileflethegn / lamelhegn her på jmkiil.dk her vil du kunne finde alle de produkter du ser her på siden, eller som minimum informationer om produktet.

Nedenfor vil du kunne se de forskellige pileflet produkter som vi kan tilbyde hos jmkiil

Luksus pileflet hegn fra plus

Luksusmodellen er af en højere kvalitet og sortering, end standard pileflet herved opnår du en mere konsistent farve og størrelse på hegnet hvilket er med til at bibeholde den ønskede struktur og kulør på lamelhegnet.

pileflet hegn luxus 120x180cm

pileflet hegn luxus 120x140cm

pileflet hegn luxus 120x100cm

Ønsker du at bestille fra vores kvalitets pilehegn, så klik på linket og se udvalget i vores webshop

Standard pileflethegn

Ønsker du et mere rustikt pilehegn, så kan vi også hjælpe med dette, vores standard pileflet består af nogle lidt tyndere grene i sorterede farver og længder hvorved et mere rustikt look nemt kan opnås idet der opstår et spil imellem de forskellige typer grene som er blevet brugt.

pileflet hegn standard 120x180cm

pileflet hegn standard 120x140cm

pileflet hegn standard 120x100cm

pileflet låge 90x180cm

pileflet hegn standard 120x140cm

pileflet låge 90x100cm

Se udvalget af rustikke pileflet hegn både med og uden ramme som vil passe fint ind i en hver have. Ønsker du at se nærmere på disse eller et godt tilbud så se de forskellige modeller i vores webshop.

Luksus pileflet hegn med ramme

Pileflethegn med ramme giver et mere kompakt design med rene linjer, disse lamelhegn er perfekte til afskærmning og skel hegn.

pileflet hegn med ramme 120x180cm

pileflet hegn med ramme 120x140cm

pileflet hegn med ramme 120x100cm

pileflet låge med ramme 90x180cm

pileflet låge med ramme 90x140cm

pileflet låge med ramme 90x100cm

Pilehegn i rammer kan også fint bruges som låge, hvilket giver dig nem adgang til din have, ønsker du at se nærmere på vores udvalg af pileflethegn, skal du bare klikke på følgende link