Plus bambus hegn – lamelhegn

Plus bambus hegn – lamelhegn

Vi har samlet alle plus bambus hegn, så du nemt kan danne dig et overblik her på siden over hvilke modeller og typer vi kan levere. du vil desuden her på siden kunne se billeder af de forskellige modeller, samt vil du kunne finde links der fører dig direkte over i vores webshop på jmkiil.dk

Nedenfor er der lidt billedmateriale over vores standard bambus hegn, disse hegn er ligeledes udstyret med en ramme for at danne et tæt og lukket område, perfekt til afskærmning af terrasse eller mindre haver hvor privatliv er vigtigt.

Plus bambus hegn lux 180x180

Plus bambus hegn lux 90x180cm

Plus bambus hegn lux 90x180-90cm

Ønsker du at se hele vores plus bambus hegn udvalg, skal du blåt besøge vores webshop hvor du nemt kan danne dig et overblik.

Plus bambus hegn i naturtro farver

Du har også mulighed for at bestille vores plus bambus hegn i naturtro farver som i modsætning til gul bambus virker mere diskret og er knap så iøjnefaldende, dette kan være med til at afskærme haven på en mere diskret måde uden at vække opsigt hvis det ikke er det man ønsker.

Plus bambus hegn 120x180cm

Plus bambus hegn 120x100cm

Plus bambus hegn 120x140cm

Plus bambus hegn 80x180-100cm

Som du kan se på produktbillederne kan du også købe skrå bambus hegn disse vil nemt kunne benyttes hvis man kun ønsker at skærme en terrasse af delvist, hvilket kan være en fordel hvis man døjer med vind og blæst på sin terrasse. Ønsker du at bestille fra vores udvalg så besøg webshoppen her

Plus bambus hegn med espalier

Bambus hegn fra plus fås også med espalier i bambus hvilket er med til at give hegnet et yderst eksklusivt og stilfuldt look, yderligere gives der her mulighed for at se hvad der foregår i haven, selv om terrassen er afskærmet.

Plus bambus hegn med espalier 120x180cm

Plus bambus hegn med espalier 120x100cm

Disse smukke Bambus hegn fra Plus med espalier kan købes via linket nedenfor, som sender dig over i vores butik