Plus bergen hegn / lamelhegn

Plus Bergen hegn / lamelhegn

Plus Bergen hegn også kaldet for lamelhegn findes i forskellige størrelser og varianter. Man kan købe et helt tæt flettet Plus Bergen læhegn eller modellen, hvor der er espalier i toppen. På denne side vil vi vise de forskellige varianter og størrelser indenfor Plus hegn.

På de forskellige billeder nedenfor vil du kunne se de forskellige hegnstyper fra plus sp, Jmkiil kan tilbyde.

Læhegn har til formål at afskærme for vind og vejr (eller en nysgerrig nabo) men kan også bruges til at skabe små personlige rum i en stor have, du har med bergen lamelhegn ligeledes mulighed for at afskærme din terrasse, hvilket uden tvivl kan være med til både at gøre gril aftnen mere hyggelig.

Tekniske informationer:

Fremstillet i trykimprægneret fyr/gran
• Rammer: 44x44mm
• Lågerammer i limtræ: 44x90mm
• Lameller: 7x94mm riflet
• Espalierstave: 12x30mm
• Maskestørrelse: 120x120mm
• Rustfrie slagskruer
• Låger: Forstærket m/skråstivere

Nedenfor ses de helt lukkede lamelhegn fra Plus, som kaldes for Bergen læhegn som fås i flere forskellige størrelser og mål, har du brug for assistance til opsætning af nyt lamelhegn i din have? så kontakt Jmkiil her, vi hjælper til en hver tid.

Plus bergen læhegn

Plus bergen læhegn

Plus bergen læhegn

Plus bergen hegn enkeltlåge

Bergen læhegn med espalier

Nedenfor ses de forskellige modeller af lamelhegn fra Plus, som kaldes for Bergen læhegn med espalier, et espalier som giver hegnet et visuelt upgrade. Espalier kan også fås til hegnslåger således at indgangspartiet ser lidt mere tiltalende ud.

Plus bergen hegn med espalier

Plus bergen hegn med espalier

Plus bergen hegn med espalier

Plus bergen hegn med espalier

Plus bergen hegn med espalier

Som du kan se har Jmkiil et stort udvalg af forskellige Plus bergen hegn, både med og uden espalier. Har du spørgsmål til Bergen hegn så står vi altid til rådighed og hjælper gerne med et tilbud eller et godt råd når det drejer sig om lamelhegn. Ved at trykke på nedenstående link, vil du blive ført over i vores webshop, hvor du kan købe alle de hegn du har brug for.

Se det store udvalg af bergen hegn hos Jmkiil