Plus Newline hegn / lamelhegn

Plus newline hegn

Plus newline hegn fra plus er et utrolig pænt lamelhegn, som passer fint ind i de fleste danske haver. Vi har her på siden samlet alle de pæne newline hegn, så du nemt kan danne dig et overblik over det hegn som passer dig bedst.

Tekniske informationer om newline lamelhegn:

Fremstillet i trykimprægneret fyr eller gran
• Rammer: 44x44mm
• Lågerammer i limtræ: 44×90/44x68mm
• Lameller: 7x94mm m/spor
• Stave: 23x28mm m/afrundet kant
• Rustfrie klammer/slagskruer
• Låger: Forstærket m/skråstivere”

plus newline hegn med espalier er et stilfuldt hegn med gode afskærmningsmuligheder på terrassen, du vil her nemt kunne opnå en personlig og privat have med et flot design udadtil.

Plus newline hegn med espalier 180x180cm

Plus newline hegn med espalier 90x180cm

Plus newline hegn med espalier 90x180-110cm

Plus newline hegn med espalier 180x110cm

Som du kan se på billederne her har du også med newline hegn fra plus mulighed for via skråhegn at lave en delvist afskærmet terrasse således at man stadig kan iagttage haven under behagelige kår om sommeren.

Se det store udvalg af newline hegn i vores webshop

Standard plus newline hegn

Plus newline hegn har også et solidt udvalg af standard lamelhegn uden espalier som fint kan bruges til at afskærme eller opdele haven alt efter behov.

Plus newline låge 100x180cm

Plus newline låge 100x110cm

Har du brug for hjælp til at vælge dit hegn eller er du ikke sikker på monteringen? så kontakt jmkiil vi hjælper gerne med et godt tilbud til en skarp pris

Facadehegn

plus har også et godt udvalg af facadehegn som fint kan indramme en lille forhave eller et urtebed, facadehegnet er her med til at give et lille pift og får de fleste haver til at se ekstra godt ud.

Plus newline facadehegn 180x80cm

Plus newline facadelåge 100x80cm

Har du behov for et lamelhegn eller et fint nyt facadehegn i trykimprægneret fyrretræ? så kontakt jmkiil vi har altid en skarp pris og et godt tilbud til dig. Se udvalget af newline hegn fra plus i vores omfattende webshop hvor vi helt sikkert har noget du kan bruge.